logo

Actualitat Notícies

La sostenibilitat, element clau en l'Experiència del Consumidor per a 2020 |

El consumidor està disposat a pagar més si sap que la seua compra generarà un impacte positiu en la comunitat a la qual pertany, i la indústria alimentària té altes implicacions ecològiques i socioeconòmiques.

En el terreny de l'alimentació això es tradueix en l'impacte soci ambiental de les seues decisions, l'ètica ecològica i el suport local, que impacten cada vegada més fort en la decisió de compra dels productes alimentosos.

En aquest context, els nous consumidors comparteixen informació, investiguen, pregunten i deixen les seues opinions i exigeixen a les companyies comptar amb les dades necessàries per a prendre una bona decisió de compra. Comptar amb aquestes dades, determina el nivell de confiança i credibilitat que depositen els consumidors en una marca o producte.

Ara més que mai cal tindre en compte que els nous consumidors exigeixen un compromís ètic i sostenible i tenen una eina per a comprovar-lo, la transparència del *search en qualsevol moment i lloc. I la denúncia o aprovació mitjançant el *share. Per aquesta raó, és important que els fabricants d'aliments i begudes identifiquen clarament el sistema de producció, les cadenes de subministrament i l'aposta per un embalatge responsable.

Els consumidors volen transparència en els aliments que consumen. Això significa: etiquetes curtes i simples amb ingredients familiars per a ells, amb informació ràpida i útil per a prendre l'elecció més saludable (i sostenible).

Per tant, l'experiència del consumidor estarà marcada per aquestes claus, que hauran de ser tingudes en compte a l'hora d'abordar, no sols la comunicació, sinó la posada en escena de tota la cadena de la producció alimentària, que haurà de ser capaç de visibilitzar que els seus processos són amigables amb les comunitats i el medi ambient.

Consulta la notícia original ACI

© 2020 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías